افبیآی هشدار میدهد که کلیک کردن روی «مجاز» در صفحههای مجوز Google و مایکروسافت میتواند به هکرها امکان دسترسی به کل حساب شما را بدهد.
فیشینگ رضایت OAuth یک چیز است و FBI نگران است.
خواندن متن کامل در تکراداربه زبان اصلی، در سایت ناشر باز میشودمتن اصلی (انگلیسی)
Clicking 'Allow' on a Google and Microsoft permission screens could give hackers access to your entire account, FBI warns
OAuth consent phishing is a thing and the FBI is worried.