بزرگترین کلنی پنگوئن های جهان پس از کاهش بیش از 250000 جفت زادآور عنوان خود را از دست داد.
زاودوفسکی، جزیره ای آتشفشانی در قطب جنوب، در سکوت شاهد تغییر در اکوسیستم محلی است. این جزیره که به عنوان خانه بزرگترین مستعمره پنگوئن های جهان شناخته می شود، مدت هاست که تحت نظر دانشمندان بوده است. یکی از این مطالعات اکنون به کشفی تلخ و شیرین منجر شده است.
ویرایش شده توسط Sadie Harley، بررسی توسط Robert Egan
این مقاله با توجه به روند و سیاست های ویرایشی Science X بررسی شده است. ویراستاران ضمن اطمینان از اعتبار محتوا، ویژگی های زیر را برجسته کرده اند:
زاودوفسکی، جزیره ای آتشفشانی در قطب جنوب، در سکوت شاهد تغییر در اکوسیستم محلی است. این جزیره که به عنوان خانه بزرگترین مستعمره پنگوئن های جهان شناخته می شود، مدت هاست که تحت نظر دانشمندان بوده است. یکی از این مطالعات اکنون به کشفی تلخ و شیرین منجر شده است.
در سال 2023، تیمی از محققان در طول دوره جوجه کشی پنگوئن ها به جزیره زاودوفسکی رفتند و کل منطقه را با یک پهپاد مستند کردند و هزاران تصویر با وضوح بالا را ثبت کردند که بعدا با تصاویر ماهواره ای جمع آوری شده در فواصل زمانی تقریبا پنج ساله بین سال های 2011 تا 2025 ترکیب شدند. سال.
این تصاویر کاهش شدید جمعیت پنگوئن های جزیره را نشان می دهد. بین سالهای 2011 تا 2025، تعداد پنگوئنهای بند سینه در جزیره زاودوفسکی تقریبا 63 درصد کاهش یافت و از حدود 542000 جفت به 201000 جفت رسید. از سوی دیگر، پنگوئنهای ماکارونی زیربنطارکتیک بین سالهای 2011 تا 2016 بیش از 28 درصد افزایش یافتند و به فراوانترین گونه پنگوئن جزیره تبدیل شدند.
این تغییر بزرگترین تغییر در جمعیت پنگوئنها است که تاکنون در یک مکان قطب جنوب ثبت شده است. این کاهش به اندازهای شدید است که پنگوئنهای بند چانه ممکن است نیاز به طبقهبندی مجدد جهانی داشته باشند و از کمترین نگرانی به در معرض خطر حرکت کنند.
محققان به گرم شدن منطقه ای اقیانوس ها به عنوان مقصر اصلی اشاره می کنند، زیرا افزایش دما باعث کاهش ذخایر کریل قطب جنوب شده است. برای پنگوئن های بند چانه، که تقریبا به طور کامل به این سخت پوستان کوچک برای غذا متکی هستند، کاهش عرضه کلنی ها را تحت فشار قرار داده است.
این یافته ها در Current Biology منتشر شده است.
قطب جنوب یکی از آخرین قطعات زمینی است که فقط حیوانات در آن زندگی می کنند نه انسان. علیرغم دور بودن اقیانوسها از تمدنهای بشری، پژواک فعالیتهای ما به شکل تغییرات آب و هوایی، کوههای یخ در حال فروریختن و محیط فیزیکی اقیانوسی که به سرعت در حال تغییر است، به سرزمینهای دست نخورده و منحصربهفرد میرسد.
برای دههها، دانشمندان از پنگوئنها بهعنوان شاخصی برای سلامت کلی اکوسیستم استفاده میکردند، زیرا تغییرات در دمای اقیانوس، شیمی یا الگوهای آبوهوا باعث جابجایی جمعیت کریل و ماهی، منابع غذایی اولیه پنگوئنهای شکم سیاه و سفید میشود که به نوبه خود بر آنها تأثیر میگذارد.
برای این مطالعه، شش محقق به جزیره زاودوفسکی سفر کردند تا جمعیت عظیم پنگوئن های آن را از نزدیک ببینند. آنها در طول دوره جوجه کشی پرندگان کمپ ایجاد کردند و با استفاده از یک هواپیمای بدون سرنشین چند چرخه که تقریبا بر فراز کل جزیره پرواز می کرد، مکان های لانه سازی را بررسی کردند.
هزاران عکس هوایی که هر کدام 70 درصد روی عکس بعدی همپوشانی دارند، نمای دقیقی از مستعمرات پنگوئنهای جزیره به محققان ارائه میدهند. برای بررسی آنچه فراتر از محوطه لانه سازی اتفاق می افتد، آنها از برچسب های ماهواره ای برای ردیابی مناطق تغذیه پنگوئن های پرورش دهنده استفاده کردند و این مناطق را با محدودیت های ماهیگیری و دمای اقیانوس ها مقایسه کردند.
با شمارش صدها هزار پنگوئن، شمارش دستی غیرعملی بود، بنابراین محققان الگوریتمی را برای پردازش تصاویر پهپاد توسعه دادند. این الگوریتم همچنین دو گونه را به طور خودکار متمایز کرد: چانه بند به رنگ آبی به نظر می رسید، با حلقه های گوانو در اطراف لانه خود، در حالی که ماکارونی ها دارای پشت سیاه تیره تری بودند و لانه های متراکم تری داشتند.
داده ها به گرم شدن منطقه ای اقیانوس ها و کاهش کریل قطب جنوب به عنوان محرک های اصلی سقوط پنگوئن بند چانه اشاره کرد. محققان هیچ مدرکی پیدا نکردند که فوران آتشفشانی سال 2016 در جزیره زاودوفسکی یا رقابت برای کریل ناوگان ماهیگیری، پنگوئنهای ماکارونی یا نهنگهای گوژپشت علت اصلی آن باشد. این تغییرات نشان می دهد که زاودوفسکی ممکن است از یک قطب جنوب به یک ایالت زیر قطبی در حال حرکت باشد.
پنگوئنهای ماکارونی از چانهها سبقت گرفتهاند و به فراوانترین گونه پنگوئن جزیره زاودوفسکی تبدیل شدهاند که بزرگترین تغییر جمعیت ثبت شده در یک مکان قطب جنوب را نشان میدهد. رژیم غذایی متنوع آنها در هنگام تغییر منابع غذایی به آنها انعطاف بیشتری می دهد و آنها می توانند برای تغذیه بیشتر به جریان های گرمتر بروند. از طرف دیگر، پنگوئنهای چانهای تقریبا منحصرا به کریل متکی هستند و آنها را در برابر کمبود مواد غذایی آسیبپذیرتر میکند که بقا و موفقیت پرورش آنها را تهدید میکند.
این داده ها همچنین نشان داد که زاودوفسکی به طور کلی بیش از 250000 جفت مولد را از دست داده است، بنابراین دیگر بزرگترین کلنی پنگوئن ها در جهان نیست. این عنوان اکنون به مستعمره آدلی در کیپ آدار در دریای راس تعلق دارد.
توسط نویسنده ما Sanjukta Mondal، ویرایش شده توسط Sadie Harley برای شما نوشته شده و توسط رابرت ایگان بررسی و بررسی شده است - این مقاله نتیجه کار دقیق انسانی است. ما برای زنده نگه داشتن روزنامه نگاری علمی مستقل به خوانندگانی مانند شما متکی هستیم. اگر این گزارش برای شما مهم است، لطفا یک کمک مالی (به ویژه ماهانه) در نظر بگیرید. به عنوان تشکر، یک حساب کاربری بدون آگهی دریافت خواهید کرد.
نورمن رتکلیف و همکاران، کاهش جمعیت و تغییر در ترکیب جامعه در بزرگترین مستعمره پنگوئنها، Current Biology (2026). DOI: 10.1016/j.cub.2026.09.010
فوق لیسانس شیمی. روزنامهنگار علمی آزاد و ارتباطدهنده. منتشر شده در Chemistry World، BioSpace و The Hindu. نمایه کامل →
کارشناسی علوم زیستی و اکولوژی. پیشینه آزمایشگاه میکروبیولوژی با تجربه اخبار دارویی در صنایع نفت، گاز و تجدیدپذیر. نمایه کامل →
لیسانس زیست شناسی ریاضی، کارشناسی ارشد در نوشتن خلاق. خوش سفر با دیدگاه های منحصر به فرد در علم و زبان. نمایه کامل →
متن اصلی (انگلیسی)
World's largest penguin colony loses its title after decline of more than 250,000 breeding pairs
Zavodovski, a volcanic island in Antarctica, is silently witnessing a shift in the local ecosystem. Known as home to the world's largest penguin colony, this island has long been under the watchful eye of scientists. One such study has now led to a bittersweet discovery.