پرش به محتوای اصلی

نمایش HN: دستگاه گلدوزی 300 دلاری من به اشتراک نیاز داشت، بنابراین برنامه خودم را ساختم

هکرنیوز۱۴۰۵ آبان ۲۱, پنجشنبه، ساعت ۲۰:۳۲حدود 17 دقیقه مطالعه

آدرس مقاله: https://github.com/simpsoka/zigzag آدرس نظرات: https://news.ycombinator.com/item?id=50470488 امتیاز: 268 # نظرات: 113

ZigZag یک ویرایشگر گلدوزی بصری است که در Rust برای عملکرد ساخته شده است، با پشتیبانی از MCP داخلی (پروتکل بافت مدل) تا عوامل هوش مصنوعی بتوانند طرح‌ها را در کنار شما ایجاد و ویرایش کنند. آثار هنری SVG را به دوخت تبدیل کنید، آن را در ویرایشگر تنظیم کنید، و PES، DST، EXP، JEF، یا VP3 را برای سازگاری گسترده با ماشین‌های گلدوزی صادر کنید—یا طرح‌ها را مستقیما از طریق بلوتوث به Brother Skitch (PP1) ارسال کنید.

در ایلاستریتور بکشید، با زیگ زاگ بکشید، یا اجازه دهید یک نماینده ترسیم کند. موتور Rust و ابزار خط فرمان زیگزاگ جریان کار مشابهی را در خارج از ویرایشگر تامین می‌کنند.

دانلود ویدیو (MP4, 1080p) · پست اصلی در X .

برای Apple Silicon و Mac Intel، macOS 11 یا بالاتر. DMG را باز کنید، سپس ZigZag را به Applications بکشید. انتشار توسط اپل امضا و تایید شده است. نیازی به نصب Rust نیست.

ZigZag را برای ویندوز دانلود کنید — دارایی ZigZag-<version>-x86_64-windows.zip در آخرین نسخه.

برای ویندوز 10 64 بیتی (نسخه 1709 یا بالاتر) و ویندوز 11. آن را از حالت فشرده خارج کرده و روی ZigZag.exe دوبار کلیک کنید. Windows SmartScreen به برنامه‌های بدون امضای مورد اعتماد مایکروسافت در اولین اجرا هشدار می‌دهد. روی اطلاعات بیشتر → اجرا به هر حال کلیک کنید. نیازی به نصب Rust نیست.

یادداشت های انتشار و چک جمع ها · انتشار یک نسخه

لینوکس برای رابط کاربری به کتابخانه های توسعه دهنده X11/Wayland و OpenGL معمولی نیاز دارد. libdbus برای ble عرضه شده است.

ساتن‌های پهن‌تر از 7 میلی‌متر به صورت خودکار تقسیم می‌شوند (دوخت‌های کوتاه‌تر و تکان‌دهنده) و از فاصله خودکار استفاده می‌کنند (ستون‌های باریک بازتر، ستون‌های پهن‌تر متراکم‌تر).

در مک با ابزارهای خط فرمان Rust و Xcode (xcode-select --install):

- با شناسه برنامه‌نویس خود علامت‌ها را آزاد کنید و از اپل بخواهید برنامه و DMG را محضری کند، بنابراین در هر مکی بدون اخطار باز می‌شود. یک بار، از قبل: یک گواهی برنامه شناسه برنامه‌نویس اضافه کنید (Xcode › تنظیمات › حساب‌ها › مدیریت گواهی‌ها › +)، یک گذرواژه مخصوص برنامه را در account.apple.com ایجاد کنید و اعتبارنامه محضری را در زنجیره کلید خود ذخیره کنید:

این برنامه استودیو، ابزار خط فرمان زیگزاگ و پل MCP را در کنار هم قرار می دهد. برای استفاده از خط فرمان از هر کجا: ln -s /Applications/ZigZag.app/Contents/MacOS/zigzag /usr/local/bin/zigzag . برای کلود دسکتاپ، پیکربندی MCP را در /Applications/ZigZag.app/Contents/MacOS/zigzag-mcp قرار دهید.

بدون انتشار -- برنامه به صورت موقت امضا می شود، نه محضری. به طور معمول در مکی که آن را ساخته است باز می شود. در مک دیگری، macOS اولین بار آن را مسدود می‌کند: تنظیمات سیستم › Privacy & Security را باز کنید و روی Open Anyway کلیک کنید (در macOS 14 و نسخه‌های قبلی، روی برنامه کلیک راست کرده و به جای آن Open را انتخاب کنید). macOS اولین باری که به Skitch ارسال می کنید، اجازه بلوتوث می خواهد.

نمادهای گلدوزی شده تایید شده در packaging/macos/AppIcon.png (روشن) و packaging/macos/AppIcon-dark.png (تاریک) قرار دارند. ساخت مک هر دو فایل .icns با وضوح چندگانه را بازسازی می کند. bash packaging/macos/make-icons.sh را اجرا کنید تا آنها را به طور جداگانه بازسازی کنید. Finder و برنامه باز نشده از نماد نور استفاده می کنند. در حالی که استودیو در حال اجرا است، نماد Dock آن از تم روشن/تاریک برنامه، از جمله ZIGZAG_THEME=light|تاریکی نادیده گرفته می‌شود.

طراحی شده مانند Illustrator، سبک مانند یک برنامه Mac:

ابزارهای پایین لبه چپ: انتخاب (V)، انتخاب مستقیم (A)، دست (H)، قلم (P): برای گوشه‌ها کلیک کنید، برای منحنی‌ها بکشید (گزینه دستگیره‌ها را می‌شکند، Shift 45 درجه را نگه می‌دارد، Space نقطه قرار داده شده را حرکت می‌دهد). هنگام طراحی، Option ابزار Anchor Point را به آن قرض می دهد (یک قسمت را بکشید تا آن را خم کنید، یک دسته برای حرکت به تنهایی، روی یک نقطه صاف برای یک گوشه کلیک کنید) و ⌘ Direct Selection (نقطه یا دستگیره را بکشید، سپس به کشیدن ادامه دهید) و در مسیر انتخابی، Option-drag یک قطعه را نیز خم می کند.

گروه Illustrator's Pen پشت آن است: Add Anchor Point (+) روی یک نقطه بدون تغییر شکل آن کلیک می‌کند، Delete Anchor Point (-) یک کلیک می‌کند (گزینه در حالی که نگه داشته شده است، این دو را عوض می‌کند)، و Anchor Point (Shift+C) نقاط را بین صاف و گوشه تبدیل می‌کند و یک دسته را به تنهایی می‌کشد. قلم را فشار داده و نگه دارید (یا روی آن کلیک راست کنید) برای پرواز گروه، گزینه-کلیک کنید تا از گروه عبور کنید، یا گروه را در نوار ابزار خودش با نوار در لبه فلای اوت جدا کنید. ابزارهای Shape به همین ترتیب کار می کنند.

قلم مو (B)، با ابزارهای پاکسازی مسیر VectorCraft در گروه خود: هموار (کشیدن در امتداد یک مسیر برای از بین بردن تلو تلو خوردن: نقاط کمتر، منحنی های صاف تر؛ صافی در نوار بالا)، Path Eraser (کشیدن روی یک مسیر برای بریدن آن قسمت) و Join (ماشین کردن بین دو انتهای باز برای اتصال آنها، یا یک مسیر باز برای بستن آن). اشکال (مستطیل M، بیضی L، \ خط؛ برای چند ضلعی و ستاره کلیک راست یا نگه دارید)، زاویه پر (G)، اندازه گیری (I)، متن (T). در زیر آنها، نمونه رشته انتخابی: برای انتخابگر رنگ رشته، روی آن کلیک کنید.

منحنی‌ها، روش Illustrator: قلم گوشه‌ها را کلیک می‌کند و منحنی‌ها را با کلیک کردن می‌کشد (گزینه هنگام کشیدن، دستگیره را برای یک چرخش تند می‌شکند؛ Shift نقاط و دستگیره‌ها را در 45 درجه نگه می‌دارد؛ برای جابجایی نقطه‌ای که قرار می‌دهید، Space را نگه دارید). روی آخرین نقطه کلیک کنید تا آن را به یک گوشه تبدیل کنید، یا از آن بکشید تا منحنی بعدی در جهت جدیدی شروع شود. برای بستن یک شکل روی نقطه اول کلیک کنید. Enter، Esc، ⌘-کلیک کنید یا ابزار دیگری به یک خط پایان می دهد و آن را نگه می دارد.

با انتخاب یک مسیر، قلم آن را از انتهای باز ادامه می‌دهد، نقطه‌ای را روی طرح کلی آن اضافه می‌کند، نقطه‌ای را که کلیک می‌کنید حذف می‌کند، و با کلیک روی گزینه یک گوشه نقطه را ↔ صاف می‌کند (گزینه-کشیدن دستگیره‌های جدید را بیرون می‌آورد). در حین ترسیم، روی انتهای مسیر باز دیگری کلیک کنید تا این دو به یکی شوند. مکان نما نشان می دهد که یک کلیک چه کاری انجام می دهد. Direct Selection نقاط و دسته‌های هر شکلی را از SVG شما می‌کشد (دایره‌ها و راستاها به مسیر تبدیل می‌شوند). کشیدن یک منحنی آن را به زیر نشانگر خم می کند (گزینه-کشیدن یک منحنی مستقیم را خم می کند؛ یک کشیدن ساده آن را حرکت می دهد). حذف نقاط را حذف می‌کند، فلش‌ها آن‌ها را تکان می‌دهند.

راهنماهای هوشمند در حین طراحی (مشاهده › راهنمای هوشمند، ⌘U): نقاط قلم، گوشه های شکل و نقاط کشیده شده بر روی لنگرها و مرکز اشیاء دیگر قرار می گیرند، جایی که دو طرح کلی، روی یک طرح کلی، بر روی پرتوهای 45 درجه از آخرین نقطه (دستگیره های همسطح و عمودی) یا در راستای هر یک از آن ها، با یک برچسب سرخابی، "مسیر"، "مسیر"، "مسیر"، "مسیر"،" با Shift، یک نقطه زاویه 45 درجه خود را حفظ می کند و در راستای نزدیکترین هدف می لغزد.

گوشه های گرد: در انتخاب مستقیم یک دایره کوچک در داخل هر گوشه تیز قرار می گیرد. آن را به داخل بکشید تا گوشه ها (نقاط انتخاب شده یا همه آنها) را گرد کنید، هر کدام فقط تا جایی که دو طرف اجازه می دهد. Object › Path › Round Corners... همین کار را با شعاع و دور، وارونه یا پخ، پیش نمایش زنده انجام می دهد.

قلم مو (B)، بعد از قلم مو Illustrator: یک خط را با دست آزاد بکشید و صاف بیرون بیاید، به عنوان یک ستون ساتن در عرضی که تنظیم کرده اید (یا به عنوان دوخت دوخته شده) دوخته شده است. صافی تاب خوردن دست را از بین می برد. پیچ های تیز تیز ماندن; به جایی پایان دهید که شروع به بستن خط کردید. مکان نما دایره ای به پهنای ساتن است.

اشکال، روش ایلاستریتور: مستطیل (M)، بیضی (L)، چند ضلعی، ستاره و خط (\). از گوشه ای بکشید. گزینه از مرکز کشیده می شود، Shift یک مربع یا دایره می سازد، یک چند ضلعی یا ستاره را به صورت عمودی و یک خط را در 45 درجه نگه می دارد. هنگام کشیدن چند ضلعی یا ستاره، ↑/↓ اضلاع یا نقاط را اضافه یا حذف کنید. برای تایپ اندازه دقیق، بدون کشیدن کلیک کنید. نوار بالای بوم شکل ها را تغییر می دهد و شعاع گوشه، اضلاع، نقاط و شعاع درونی ستاره را تعیین می کند. شکل‌های بسته به‌عنوان پر، خطوط به‌عنوان اجرا، در رشته فعلی وارد می‌شوند.

ابزارهای مسیر: Object › Pathfinder (United, Minus Front, Intersect, Exclude؛ همچنین دکمه ها در پانل Transform زمانی که دو یا چند شی انتخاب می شوند) و Object › Path (Offset Path…, Outline Stroke, Simplify…, Round Corners…, Clean Up…). Simplify… نوار لغزنده VectorCraft است که از کمترین نقطه به نزدیک ترین نقطه به نسخه اصلی، پیش نمایش زنده، با Simplify خودکار سطح را برای اندازه انتخاب انتخاب می کند.

پاکسازی... نقاط سرگردان، اشیاء بسیار کوچک برای دوخت (به طور پیش‌فرض کمتر از 1 میلی‌متر) و نقاط اضافی (نقاط روی هم، نقاط در وسط خطوط مستقیم) را حذف می‌کند و نشان می‌دهد که ابتدا چند عدد از هر کدام را پیدا کرده است. نتایج به صورت منحنی‌های صاف با گوشه‌های واقعی خود (برازش منحنی حداقل مربعات) بازمی‌گردند، نه به عنوان چندضلعی‌های چند وجهی.

لوگوهای تصاویر (Image Trace): یک PNG، JPEG، WebP، GIF، BMP یا TIFF را باز کنید، رها کنید یا قرار دهید و پنجره Trace Image آن را به شکل‌هایی با رنگ مسطح ترسیم می‌کند، پیش‌نمایش روی رنگ کلاه شما. انتخاب کنید چند رنگ (یا خودکار)، عرض، جزئیات و کوچکترین لکه را برای حفظ کنید. پس زمینه سفید را حذف کنید؛ هر رنگی را به نخ های برادر، جانوم یا پالت خود بچسبانید. و خطوط نازک را به صورت تک خط بدوزید. نشان‌های مسطح دقیقا ردیابی می‌شوند (لبه‌ها در کسری از پیکسل قرار می‌گیرند، گوشه‌ها بازسازی شده‌اند، دایره‌ها و خطوط مستقیم دقیقا). عکس ها پوستر شده اند

خط فرمان نیز ردیابی می کند: zigzag convert logo.png -o logo.pes .

نوار وظیفه متنی: در زیر انتخاب، کارهای بعدی که باید انجام دهید: نوع دوخت آن، رشته آن، نقاط ویرایش، گوشه های گرد، ساده کردن، متحد کردن (دو یا بیشتر)، تکراری. مشاهده › نوار وظیفه متنی (یا منوی ••• آن) آن را پنهان می کند.

از یک نماینده بپرسید: پانل Agent (در ارتفاع کامل در حوض سمت چپ؛ درخشش در پایین نوار ابزار آن را باز و بسته می‌کند، و ⌘K یا Window › Ask Agent… آن را با دستور آماده باز می‌کند) Claude Code یا Codex را در پس‌زمینه اجرا می‌کند که به سرور MCP این استودیو متصل است، بنابراین شما می‌توانید طراحی را مشاهده کنید. فقط می تواند از ابزارهای طراحی (بدون پوسته، بدون ویرایش فایل) استفاده کند. رونوشت آنچه گفته شده و هر مرحله را نشان می‌دهد، با یک چرخنده روی آن که در حال اجراست (یک جایی که نشان داده می‌شود؛ پانل را جمع کنید و هدر آن مرحله و زمان را نشان می‌دهد).

روی بوم، اشیایی که روی بوم روی آن کار می‌کند، برای هر عاملی که از طریق MCP وصل شده است، نه فقط پانل، یک طرح کلی متحرک، یک درخشش و یک برچسب نشان می‌دهد که چه کاری انجام می‌دهد (طراحی، قرار دادن، تغییر شکل…). پانل برای عامل نامگذاری شده است (Claude Code یا Codex؛ سوئیچ در منوی ≡ آن). + در هدر خود یک چت جدید را شروع می کند، Stop یک اجرا را پایان می دهد. از دستور claude یا codex استفاده می کند که قبلا به آن وارد شده اید. مانند هر پانل دیگری می تواند شناور شود، به عنوان یک برگه یا به سمت راست اسکله به دیگری ملحق شود. با استفاده از یک اسکله، در پایین قرار دارد، زیر یک تقسیم‌کننده که می‌کشید تا فضای بیشتری به آن بدهید.

رنگ‌ها و پالت‌های رشته: انتخابگر نزدیک‌ترین رشته Brother/Janome، یک پالت برای کلیک کردن (برادر، Janome یا خودتان) و یک فیلد رنگ سفارشی کوچک را نشان می‌دهد. پالت‌ها را از ابتدا، از طرح، یا از کیت نخی که دارید بسازید (منوی ≡ پالت › پالت جدید از مجموعه موضوعات: مجموعه‌های ۱۲، ۴۰ و ۲۲ رنگ برادر، یا ۴۰ + ۲۲ برای تمام ۶۱ مورد؛ سپس Match All، طرحی را به کادر خود نگه می‌دارد)، - رشته‌های انتخابی را به سمت راست اضافه کنید. حذف آنها بین راه اندازی به خاطر سپرده می شوند.

پنل نخ ها: نخ های طرح به ترتیب دوخت (هر بلوک رنگی شماره گذاری شده، همراه با بخیه های آن، و "توقف" جایی که همان نخ دو بار اجرا می شود) یا با رنگ (هر نخ یک بار، با تعداد اشیاء استفاده شده از آن). روی یک ردیف کلیک کنید تا آنچه را که می دوزد انتخاب کنید. روی یک نمونه کلیک کنید تا رشته آن بلوک را تغییر دهید، یا در همه جا با رنگ آن رشته را تغییر دهید. رنگ های گروهی و تعداد تغییرات رنگ و تریم ها در زیر لیست قرار دارند. منوی ≡ پانل دارای Match All با پالت انتخاب شده است، و Show Palette پالتی را برای کلیک کردن در زیر لیست قرار می دهد (به طور پیش فرض خاموش است، زیرا انتخابگر رشته دارای پالت های یکسان است).

پانل ها، روش Illustrator: Agent داک سمت چپ را برای خود دارد. اشیاء، کوک، تبدیل، حروف، موضوعات و سند در سمت راست قرار دارند. مشکلات طرح در نوار وضعیت (پایین سمت راست) قرار دارند: یک علامت هشدار با یک شمارش، یا یک بررسی زمانی که همه چیز خوب است. برای لیست روی آن (یا پنجره › مسائل) کلیک کنید، هر کدام به شیء خود پیوند دارند. یک پانل را با هدر آن بکشید تا دوباره مرتب شود، آن را به حوض دیگر منتقل کنید، یا آن را روی بوم بیندازید تا آن را شناور کنید (منوی ≡ هر پانل همچنین دارای Dock Left / Dock Right / Float است).

یک پانل را روی سرصفحه پانل دیگری رها کنید و آنها آن را به عنوان تب به اشتراک بگذارند. یک برگه را به بیرون بکشید (یا از Separate در منوی ≡ استفاده کنید) تا آنها را جدا کنید، هدر را بکشید تا گروه را جابجا کنید. » در بالای یک داک، آن را روی نواری از نمادها جمع می‌کند تا بوم بزرگ‌تری داشته باشد: روی نماد کلیک کنید و پانل در کنار نوار به بیرون پرواز می‌کند (یک نماد را برای حرکت دادن آن پانل بکشید). برای جمع کردن پانل، روی یک سرصفحه کلیک کنید. Window › Reset Panels همه چیز را برمی گرداند. طرح به خاطر سپرده می شود.

برگه ها، یک برگه در هر سند (مانند VectorCraft و Illustrator): باز کردن، رها کردن یا New فایلی را در یک برگه خودش روی بوم باز می کند (سند خالی که با آن شروع می کنید راه را برای اولین باز می کند). فایلی که از قبل باز است، به زودی می آید. هر برگه تاریخچه لغو، انتخاب، بزرگنمایی و بخیه های خود را نگه می دارد. برای جابه‌جایی روی یک برگه، ⌃Tab / ⌃⇧Tab (یا پنجره › سند بعدی / قبلی) را کلیک کنید تا از میان آنها عبور کنید، یکی را بکشید تا مرتب‌سازی مجدد شود، وسط کلیک کنید یا × (یا File › Close، ⌘W) را ببندید. + یک سند جدید را باز می کند و » هر برگه را وقتی که همه مناسب نیستند فهرست می کند.

یک نقطه به جای × تغییرات ذخیره نشده را مشخص می کند و با بستن چنین برگه ای می پرسد که آیا ابتدا آن را ذخیره کنید یا خیر. برای بستن برگه های دیگر و کپی مسیر، روی یک برگه راست کلیک کنید. خروج نمی‌پرسد: هر برگه دفعه بعد بازمی‌گردد، هر کدام با تغییرات ذخیره‌نشده‌اش.

نوار منو (فایل، ویرایش، شی، مشاهده، پنجره) با میانبرهای معمولی ⌘. این نوار منوی macOS واقعی در مک است که در پنجره در جای دیگری کشیده شده است.

مکان نماهای ترسیم شده برای هر ابزار: نوک قلم (با یک کلیک چه کاری انجام می دهد)، خط تیره برای ابزارهای Shape، Measure and Fill Angle، فلش توخالی Direct Selection، و یک فلش منحنی در گوشه های چرخان.

روی منوها روی بوم و فهرست اشیاء کلیک راست کنید، سبک‌هایی مانند پرتاب ابزار: نوع دوخت با نمادهایشان، سپس دستورات معمول با میانبرهایشان.

در طرح‌های بزرگ سریع می‌ماند: بخیه‌ها یک بار در هر تغییر برنامه‌ریزی می‌شوند، از هر شیئی که تغییر نکرده استفاده مجدد می‌شود (حذف همپوشانی نیز: حرکت دادن یک شی فقط اشیایی را که با هم همپوشانی دارند دوباره انجام می‌دهد). طرحی که بیش از 12 میلی‌ثانیه طول می‌کشد تا پلان‌ها را در پس‌زمینه برنامه‌ریزی کنید (نوار وضعیت می‌گوید «به‌روزرسانی بخیه‌ها...» و آخرین پلان در این مدت روی صفحه می‌ماند؛ وقتی یک شی جابجا شده را رها می‌کنید، بخیه‌های آن با آن حرکت می‌کنند تا زمانی که طرح جدید فرود بیاید). کشیدن نقاط یا اشیا، و تایپ کردن، بدون برنامه ریزی مجدد، پیش نمایش را تا زمانی که رها کنید، مشاهده کنید.

بخیه ها روی پردازنده گرافیکی زنده هستند: بخش های هر بلوک رنگی یک بار آپلود می شوند و توسط یک سایه زن ترسیم می شوند (سایه زدن نخ و نقاط سوزن شامل می شود)، بنابراین پاننگ، بزرگنمایی، کشیدن و پخش کننده دوخت هیچ هزینه ای برای هر دوخت روی CPU ندارد، خواه طرح دارای هزار بخیه باشد یا نیم میلیون. لیست Objects فقط ردیف های مورد نظر را نشان می دهد. شی‌ای که بخیه‌های آن به خطای داخلی برخورد می‌کند، به‌جای حذف پلان، با یک هشدار در Issues کنار گذاشته می‌شود.

برای توسعه: TL_PROFILE=1 بخش‌های هر فریم را در stderr چاپ می‌کند، TL_NO_GPU=1 بخیه‌ها را با نقاش می‌کشد، و آزمایش محموله --release --features gui --bin zigzag-studio perf_bench -- -- نادیده گرفته شده --nocapture --test-threads و تایپ کردن نشان‌واره =1 بار در tragg examples/bench-grid.svg یک طرح 213000 دوخت برای خود استودیو است).

ظاهر روشن یا تاریک سیستم را دنبال می کند (ZIGZAG_THEME=light|تاریکی لغو می شود) و از فونت سیستم سانفرانسیسکو در مک استفاده می کند.

یک نوع بخیه را برای هر شی انتخاب کنید: دکمه های بزرگ، نوار وظیفه، کلیک راست یا F/S/R/C/X (پتو و دستی از پانل Stitch). پیش‌نمایش دوباره برنامه‌ریزی می‌کند.

چیدمان، روش Illustrator: برای حرکت بکشید (Shift: 45 درجه گام؛ گزینه: یک کپی را بکشید). دسته‌ها آزادانه اندازه را تغییر می‌دهند (Shift نسبت‌ها را حفظ می‌کند، گزینه اندازه را از مرکز تغییر می‌دهد، برای برگرداندن سمت دور را بکشید). درست بیرون یک گوشه می چرخد ​​(Shift: 45 درجه). راهنماهای هوشمند لبه‌ها و مرکز را به اشیاء دیگر و حلقه می‌چسبانند (مشاهده › راهنمای هوشمند، ⌘U). ⌘D دوباره تبدیل می‌شود: گزینه را بکشید، یک کپی را بکشید، سپس ⌘D را برای اطلاعات بیشتر با همان فاصله بکشید. Space را نگه دارید تا با هر ابزاری حرکت کنید (یک ضربه باعث می شود که بخیه شود). پانل Transform دارای نقطه مرجع Illustrator است: X/Y نقطه انتخاب شده را نشان می دهد و W/H اندازه اطراف آن را تغییر می دهد.

همچنین بچرخانید، بچرخانید، وسط حلقه، متناسب با حلقه (اثر هنری بزرگتر از حلقه کوچک‌تر می‌شود تا وقتی آن را باز می‌کنید یا قرار می‌دهید مناسب باشد؛ واگرد اندازه کامل را بازیابی می‌کند)، ⌘C/⌘V، پیکان‌ها 0.5 میلی‌متر (Shift 5 میلی‌متر) حرکت می‌کنند. ویرایش ها به عنوان تبدیل SVG ذخیره می شوند.

گروه ها مانند Illustrator کار می کنند: یک کلیک یا کشیدن کل گروه را می گیرد. روی آن دوبار کلیک کنید (بقیه کمرنگ می شود و یک خرده نان نشان می دهد که کجا هستید)، دوباره دوبار کلیک کنید تا عمیق تر شوید. Esc یا دوبار کلیک بر روی بوم خالی باز می گردد. ⌘-کلیک کنید یک شی را بدون ورود به آن انتخاب می‌کند. لایه‌ها (لایه ۱ Illustrator، لایه‌های Inkscape، قاب‌های Figma) گروه نیستند. کپی، چسباندن و کپی کردن گروه های نگه دارید.

(T)، مانند VectorCraft و Illustrator: روی جایی که متن باید برود کلیک کنید و مستقیما روی بوم تایپ کنید (برای یک خط جدید Enter، Esc یا یک کلیک در جای دیگر پس از اتمام). روی متن یا بین حروف آن کلیک کنید تا با علامتی که کلیک کرده‌اید آن را ویرایش کنید (یا با ابزار Selection روی آن دوبار کلیک کنید، که متن را در هر جایی از کادر خود انتخاب می‌کند و آن را به‌عنوان یک کادر نشان می‌دهد، نه نقطه‌های حروف آن؛ همه حرف‌ها را حذف کنید و تمام کنید، و متن حذف می‌شود) (←/→، ↑/↓، صفحه اصلی/پایان و ⌘ حذف کردن، صفحه اصلی/پایان و ⌘ آن را حذف کنید. با هر یک از آنها، کشیدن، دوبار کلیک برای یک کلمه، سه کلیک یا ⌘A برای

لات متنی را انتخاب می کند که تایپ جایگزین آن می شود و ⌘C/⌘X/⌘V کپی، برش و جایگذاری می کند). روی مسیر انتخابی کلیک کنید تا متن روی آن قرار گیرد. پانل Lettering یک پانل کاراکتر جمع و جور است (متن کلاه کپی طولانی نیست): فونت (با جستجو)، پررنگ/مورب، ارتفاع حروف، ردیابی، هسته بندی جفت (جفت را انتخاب کنید، یا Option+←/→ در حین تایپ، جفت را در حوضچه علامت بزنید)، مقیاس افقی و عمودی، دو متن و حروف کوچک و بزرگ (به عنوان تایپ، خط پایه، T-Line، تراز پایین تر)، (مستقیم، قوس روی، قوس در زیر، یا در مسیری با افست و برگردان)، و نوع دوخت.

منوی Type دارای Type on a Path، Change Case، Align و Create Outlines (⇧⌘O) است. متن مانند هر شکل دیگری است: انتخاب مستقیم، گوشه‌های گرد، ساده‌سازی، راه یاب و پاک‌سازی همه روی آن کار می‌کنند (در اولین ویرایش سطح نقطه، بی‌صدا به مسیرهای ساده تبدیل می‌شوند، یک مرحله لغو)، و تا آن زمان به عنوان متن SVG واقعی ذخیره می‌شود.

قلم (P): شکل ها یا خطوط پر شده را با گوشه ها و منحنی ها بکشید یا بخیه های دستی را یکی یکی قرار دهید. وقتی نمایش داده می‌شود به شبکه می‌چسبد، در غیر این صورت به راهنمای هوشمند.

اشکال (M، L، \): مستطیل (با گوشه های گرد)، بیضی، چند ضلعی، ستاره و خطوط.

اندازه گیری، شبکه میلی متر، نقاط سوزنی، اولین/آخرین، رنگ های گروهی.

فایل های ماشین (PES، PEC، DST، EXP، JEF) را برای مشاهده، تغییر اندازه و صادرات مجدد، و تصاویر برای ردیابی باز کنید.

تنظیمات در هر نوع: زاویه پر کردن (با ابزار کشیدن به تنظیم زاویه، A)، فاصله، طول، کشش، لایه زیرین. گزینه های ساتن: ستون در مقابل حاشیه، دوخت (ساتن، S-stitch، زیگ زاگ)، نخ های روی ستون، عرض، گذرهای زیرین، بخیه های کوتاه. کانتور و موج دار: حلقه یا مارپیچ. دوخت متقاطع: اندازه سلول. تارتان: راه راه ها (رنگ و عرض هر کدام، آینه ای)، زاویه، فاصله ردیف. گزینه های اجرا: تک یا سه گانه.

ردیف دوخت در پانل Stitch: Start و End (روی طرح کلی کلیک کنید؛ نشانگرهای سبز و قرمز را می توانید بکشید)، Trim و Stop بعد از شی. ویرایش › کپی / چسباندن Stitch Settings نوع و تنظیمات یک شی را به دیگران منتقل می کند (هر یک رشته و شروع/پایان خود را حفظ می کند). ویرایش › همان نوع دوخت را انتخاب کنید. Object › Path › جهت معکوس مسیری را از انتهای دیگر خود می دوزد.

نمونه‌های آزمایشی (اشیاء › نمونه‌های آزمایشی…): کپی‌هایی از انتخاب‌شده در یک شبکه، یک تنظیم (فاصله، طول، جبران کشش، عرض ساتن، زاویه پر کردن) از یک مقدار به مقدار دیگر، هر کدام با حروف مقدار خود، برای دوختن و مقایسه روی پارچه واقعی گام برداشته‌اند.

مشاهده › نقشه چگالی که در آن بخیه ها روی هم انباشته می شوند (زرد از 2.5 در میلی متر مربع، قرمز در 4)، و مشاهده › ترتیب خیاطی اشیاء روی بوم را شماره گذاری می کند.

از پیش تعیین شده پارچه، حلقه حلقه، حذف همپوشانی ها و ترتیب درپوش در پانل سند. پیش نمایش رنگ کلاه شما

لیست مسائل (نوار وضعیت): مشکلات به شی مرتبط می شوند. ساتن ها ریل های خود را روی بوم نشان می دهند.

سفارش دوخت: زودتر/بعد. پخش کننده دوخت (فضا). همه چیز را لغو/دوباره انجام دهید.

ذخیره (Ctrl/⌘ S) تنظیمات را در SVG می نویسد. صادرات PES/DST/EXP/JEF/VP3/PEC/PEN یا یک کاربرگ (HTML: تصویر، اندازه، زمان، توقف هر رنگ با نزدیکترین موضوع Brother و Janome). ارسال به Skitch.

خواندن متن کامل در هکرنیوزبه زبان اصلی، در سایت ناشر باز می‌شود
متن اصلی (انگلیسی)

Show HN: My $300 embroidery machine needed a subscription, so I built my own app

Article URL: https://github.com/simpsoka/zigzag Comments URL: https://news.ycombinator.com/item?id=50470488 Points: 268 # Comments: 113

همه‌ی اخبار فناوری