پرش به محتوای اصلی

ویژگی جدید ChatGPT Locked Chats یک نکته مهم در حفظ حریم خصوصی دارد

تک‌رادار۱۴۰۵ آبان ۲, شنبه، ساعت ۱۶:۳۰حدود 4 دقیقه مطالعه

ویژگی جدید ChatGPT Locked Chats می‌تواند دیگر افراد را از خواندن مکالمات شما باز دارد، اما محافظت از اطلاعات داخل آنها به اقدامات احتیاطی بیشتری در حفظ حریم خصوصی نیاز دارد.

ChatGPT می تواند اطلاعات زیادی در مورد کاربران خود داشته باشد که از طریق شخصی سازی عمدی چت ربات هوش مصنوعی یا با روشن گذاشتن ویژگی حافظه در حین مکالمات به دست آمده است. به نظر می رسد OpenAI فکر می کند که ممکن است شامل جزئیاتی باشد که ترجیح می دهید یکی از دوستان یا اعضای خانواده با آن برخورد نکند، و اقداماتی را برای کاهش این ترس ها با ویژگی جدید Locked Chats انجام داده است.

چت های قفل شده مکالمات خاصی را با ChatGPT پشت یک پین چهار رقمی یا چک بیومتریک در دستگاه های تلفن همراه مهر و موم می کند. منوی زیر سه نقطه در سمت راست بالای پنجره چت را باز کنید، روی «Lock Chat» ضربه بزنید و تأیید کنید. اگر قبلا این کار را نکرده‌اید، باید یک پین چهار رقمی ایجاد کنید یا آن را به چهره یا اثر انگشتی که برای باز کردن قفل دستگاه خود استفاده می‌کنید پیوند دهید.

همچنین، حتما پین خود را به خاطر بسپارید. اگر بخواهید می‌توانید بعدا آن را تغییر دهید، اما اگر آن را فراموش کردید و مجبور شدید آن را بازنشانی کنید، ChatGPT هر چت قفل شده و فایل محافظت شده توسط پین قدیمی را برای همیشه حذف می‌کند.

مکالمات حساس را با چت های قفل شده در ChatGPT خارج کنید. گپ ها را از سابقه عادی خود خارج کنید و به فضای محافظت شده ای جستجو کنید که می توانید با پین در وب و دسکتاپ قفل آن را باز کنید، یا پین، شناسه چهره، شناسه لمسی یا قفل دستگاه در دستگاه های تلفن همراه پشتیبانی شده را باز کنید. پیام های جدید ارسال شده در چت های قفل شده، حافظه های چت مورد استفاده در ProRo را به روز نمی کند، حافظه های چت را که امروز در ProRolling معمولی استفاده می شود، Go را به روز نمی کند. برنامه های Enterprise و Edu. 20 اکتبر 2026

ChatGPT یک پروژه جدید به طور خاص برای چت های قفل شده ایجاد می کند. مکالمات از سابقه و نتایج جستجوی معمولی شما ناپدید می شوند مگر اینکه قفل آن باز شود. شخصی که به طور معمولی حساب شما را مرور می کند، نباید بتواند آن را بدون احراز هویت پیدا کند.

اما در حالی که چت های قفل شده دیگران را از خواندن مکالمات شما باز می دارد، اطلاعاتی که در رفت و برگشت شما با هوش مصنوعی تعبیه شده است داستان متفاوتی است.

ترفند ناپدید شدن مکالمه

تصور کنید از ChatGPT برای برنامه‌ریزی یک هدیه تولد غافلگیرکننده برای یک شریک عاشقانه استفاده می‌کنید که ممکن است بی‌گناه تلفن شما را قرض بگیرد، اطلاعاتی را در چت بات جستجو کند و به برنامه‌های شما دست بزند. این همان چیزی است که OpenAI به‌عنوان مکالمه‌ای در ذهن دارد که می‌خواهید بدون اینکه وقتی شخص دیگری به تلفن شما نگاه می‌کند ظاهر شود، آن را در دسترس نگه دارید. اما آنچه که به نظر می رسد یک ارتقاء ساده حریم خصوصی است، چند اخطار مهم دارد.

برای یک چیز، اگر از این ویژگی استفاده می‌کنید، مکالمه می‌تواند بلافاصله پس از قفل کردن آن در همان برگه مرورگر باز بماند و دستگاه‌هایی که قبلا باز شده‌اند ممکن است به‌طور موقت عنوان آن را نمایش دهند تا زمانی که بازخوانی شوند. بنابراین حتما برگه مربوطه را ببندید یا تازه کنید و اگر پنهان نگه داشتن آن مهم است، سایر دستگاه‌ها را بررسی کنید.

(اعتبار تصویر: OpenAi) همچنین، باز کردن قفل پروژه محافظت شده به شما دسترسی موقت می دهد، اما قفل مجدد گیت بلافاصله انجام نمی شود مگر اینکه پس از اتمام کار، دوباره قفل را انتخاب کنید. شما نمی توانید فرض کنید که دور زدن دوباره بحث را ایمن کرده است.

همین امر در مورد هر اطلاعاتی که قبلا فرار کرده است نیز صدق می کند. اگر هنگام برنامه‌ریزی سفر، پیوند مشترکی به تعامل ChatGPT ایجاد کرده‌اید تا یکی از دوستانتان بتواند آن را بررسی کند، قفل کردن آن برای غافلگیری برخی از برنامه‌ها بعد از آن کمک چندانی نخواهد کرد. آن پیوندهای به اشتراک گذاشته شده بدون توجه به وضعیت قفل بعدی آنها همچنان کار می کنند. شما باید پیوند مشترک را حذف کنید تا آن حفره بسته شود. قفل کردن مکالمه دسترسی به داخل حساب شما را محدود می‌کند، اما کپی‌هایی را که قبلا به اشتراک گذاشته‌اید، به خاطر نمی‌آورد.

فرار از جزئیات

(اعتبار تصویر: South House Studio از طریق Shuttertsock) اما حتی اگر AI قبل از اینکه بتوانید کلید دیجیتال را بچرخانید، جزئیاتی از مکالمه را برای گنجاندن در ویژگی حافظه خود انتخاب کند، حتی نظم قفل ChatGPT خوب همیشه کارساز نخواهد بود. اطلاعاتی که قبل از قفل شدن مکالمه به خاطر سپرده می شوند، بخشی از حافظه معمولی ChatGPT باقی می مانند و می توانند بعدا بر پاسخ ها تأثیر بگذارند. اطلاعات به طور خودکار پاک نمی شود. باید به صورت دستی وارد قسمت حافظه شده و آن را حذف کنید.

خوشبختانه، پس از تنظیم قفل، دیگر مشکلی نیست. جزئیاتی که به تازگی به خاطر سپرده شده اند جدا از حافظه ChatGPT معمولی باقی می مانند و می توانند در سایر مکالمات قفل شده استفاده شوند، اما در سایر مکالمات منتشر نمی شوند. بنابراین، اگر می‌دانید که می‌خواهید در زمانی یک چت را قفل کنید، قبل از شروع بحث‌های حساس این کار را انجام دهید.

برای بحث‌های حساس، گپ موقت ممکن است انتخاب مناسب‌تری باشد. مکالمات موقت در تاریخچه معمولی ظاهر نمی شوند، خاطره نمی سازند، یا حتی توسط OpenAI برای برنامه بهبود مدل آن ذخیره نمی شوند. در برخی موارد، این ارزش این را دارد که نتوانید به گفتگو بازگردید.

چت‌های قفل شده قطعا یک افزونه جذاب برای نگرانی‌های حریم خصوصی روزمره با ChatGPT هستند، اما جامع یا کاملا خودکار نیستند. کنترل اینکه چه کسی می تواند مکالمه را باز کند مفید است، اما اگر اطلاعات در حافظه ChatGPT یا یک پیوند مشترک جاسازی شده باشد، بی ربط است. ردیابی محتوا کمی تلاش بیشتر از تکیه بر چهار عدد و ویژگی های صورت شما برای حفظ اسرار خود می طلبد.

خواندن متن کامل در تک‌راداربه زبان اصلی، در سایت ناشر باز می‌شود
متن اصلی (انگلیسی)

ChatGPT's new Locked Chats feature has a major privacy catch

ChatGPT's new Locked Chats feature can stop other people from reading your conversations, but protecting the information inside them requires additional privacy precautions.

همه‌ی اخبار فناوری