چگونه تاریخچه موقعیت مکانی گوگل خود را خاموش کنیم
ویژگی تایم لاین Google Maps برای نگاه کردن به سفرهای گذشته شما عالی است، اما دیدن تمام آن تاریخ در یک مکان نیز ناراحت کننده است.
Google Maps میتواند گزارشی از هر جا که میروید نگه دارد. اگر آن را بیشتر ترسناک میدانید تا مفید، غیرفعال کردن آن آسان است.
Google Maps چندین ویژگی نوآورانه را در طول سالها معرفی کرده است، از مسیرهای رانندگی سه بعدی گرفته تا اینکه به شما بگوید چقدر یک تجارت شلوغ است. یکی از ویژگیهای خاص تقسیمبندیکنندهتر است: جدول زمانی موقعیت مکانی شما، که در هر جایی که سفر کردهاید برای ارجاع بعدی ثبت میشود. به همان اندازه که این گزینه می تواند مفید باشد، شاید به شما کمک کند تا نام رستورانی را که مدت ها پیش به طور تصادفی با آن برخورد کرده اید به خاطر بیاورید، همچنین می تواند مانند تجاوز به حریم خصوصی باشد.
برای بسیاری از افراد، داشتن گزارشی از موقعیت مکانی شما که دائما در پسزمینه اجرا میشود، بسیار شبیه به برادر بزرگ است. اگر این داده ها به دست افراد اشتباهی بیفتد، کسی می تواند چیزهای زیادی درباره شما بیاموزد. شایان ذکر است که Google از ذخیرهسازی تاریخچه موقعیت مکانی شما در فضای ابری به محلی روی دستگاه شما تغییر حالت داده است، مگر اینکه یک نسخه پشتیبان دستی انجام دهید، اما تمایل به توقف یکی از راههایی که ردیابی میشوید هنوز قابل درک است. خوشبختانه، خاموش کردن ویژگی تاریخچه موقعیت مکانی Google آسان است.
میتوانید با استفاده از تنظیمات مکان در پانل «فعالیت من» Google، خط زمانی Google Maps خود را به صورت جهانی خاموش کنید. با این حال، از آنجایی که دادههای Timeline از تلفن شما میآیند و فقط در آنجا قابل مشاهده هستند، ممکن است بخواهید برای کامل بودن این تنظیمات را از تلفن خود تغییر دهید.
این تنظیمات مربوط به دستگاه است، بنابراین اگر از Maps در تبلت یا تلفن دوم نیز استفاده میکنید، باید دوباره مراحل را در آنجا انجام دهید. اگر میخواهید دوباره آن را روشن کنید، همان دستورالعملها را دنبال کنید، اما به جای آن Turn on را در مرحله آخر انتخاب کنید.
برنامه Google Maps را باز کنید، سپس روی عکس نمایه خود که در سمت راست نوار جستجو قرار دارد ضربه بزنید.
روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید، سپس تنظیمات مکان و حریم خصوصی را انتخاب کنید.
از منوی کشویی، خاموش کردن را انتخاب کنید تا استفاده از این ویژگی متوقف شود اما دادههای موجود حفظ شود، یا برای پاک کردن تمام دادههای تاریخی، فعالیت را خاموش و حذف کنید.
اگر ترجیح میدهید مکانهای اخیر را برای مدتی در دسترس نگه دارید، اما هر چند وقت یکبار آنها را تمیز کنید، میتوانید تنظیمات حذف خودکار خود را در همین منو مدیریت کنید. به قسمتی با عنوان حذف خودکار به پایین بروید و گزینه Choose an auto-delete را انتخاب کنید. از لیست کشویی، انتخاب کنید که آیا میخواهید فعالیتهای قدیمیتر از سه، 18 یا 36 ماه را حذف کنید. همچنین در این صفحه، چند زیرمجموعه را میبینید که روشهای دیگر استفاده از این دادهها را کنترل میکنند.
سایر صفحات بازدید شده در این مسیر گزینه هایی را برای کنترل دقیق ارائه می دهند. در صفحه اصلی تایم لاین، روی نماد پشتیبانگیری (ابر) در بالا ضربه بزنید تا پشتیبانگیری رمزگذاریشده از دادههای خط زمانی دستگاهتان در حساب Google شما فعال یا غیرفعال شود. از نماد مداد در پایین سمت راست برای ویرایش یا حذف یک روز معین استفاده کنید. در صفحه مکان و حریم خصوصی، میتوانید دادههای Timeline را برای پشتیبانگیری از آنها در دستگاه دیگری صادر کنید، یا اگر نیاز به پاک کردن زیاد دارید، محدوده دادههای Timeline را حذف کنید.
متن اصلی (انگلیسی)
How to turn off your Google location history
Google Maps' Timeline feature is great for looking back at your past travels, but it's also discomforting to see all that history in one place.