گوگل با پیشفرض شماره تلفن اندروید جدید خشم حریم خصوصی را برانگیخت
گوگل شروع به پیوند شماره تلفن به هر حساب وارد شده در دستگاه های اندرویدی کرده است، که می تواند یک مشکل بزرگ در حفظ حریم خصوصی باشد.
دستگاههای Android بهطور خودکار شماره تلفن شما را به همه حسابهای Google وارد شده مرتبط میکنند
این یک مشکل حفظ حریم خصوصی برای هرکسی است که چندین حساب دارد و نمیخواهد شماره تلفن آنها به حسابهای ثانویه مرتبط شود.
میتوانید این ویژگی را غیرفعال کنید، اما برخی از کاربران ادعا میکنند که به هر حال برمیگردد Google هرگز دقیقا سنگر حفظ حریم خصوصی نبوده است، اما شهرت آن به تازگی با یک پیشفرض جدید بحثبرانگیز اندروید ضربهای دیگر خورده است - به تازگی شروع به پیوند خودکار شماره(های) تلفن شما به تمام حسابهای Google وارد شده در دستگاه Android شما کرده است.
همانطور که توسط کاربر Reddit Nanosinx مشاهده شد، سرویسهای Google Play به طور خودکار شماره تلفن شما را تأیید کرده و آن را به حسابهای Google وارد شده شما پیوند میدهد - بنابراین اگر حسابهای ثانویه در تلفن Android خود دارید، شاید برای کار یا حسابهای دور ریختنی، اکنون ممکن است شماره شما به آنها مرتبط باشد.
از آنجایی که شماره تلفن یک اطلاعات کاملا خصوصی و بالقوه حساس است، این ایدهآل نیست – و بدیهی است که باید یک ویژگی انتخابی باشد، همانطور که همیشه بوده است.
به نظر میرسد که کاربران حداقل ایمیلهایی از Google دریافت میکنند که این تغییر را به آنها هشدار میدهد، بنابراین اگر هیچ ایمیلی دریافت نکردهاید، ممکن است شماره(های) شما پیوند داده نشده باشد – حداقل هنوز. اما احتمالا هنوز ارزش دارد که بررسی کنید آیا برای شما مهم است یا خیر.
خاموشش کن
(اعتبار تصویر: Google / TechRadar) برای بررسی فعال بودن این ویژگی - و اگر نمیخواهید آن را غیرفعال کنید - به تنظیمات > Google (یا خدمات و تنظیمات برگزیده Google) > همه خدمات > تأیید شماره تلفن بروید. اگر در این صفحه کلید «تأیید شماره تلفنها بهطور خودکار» فعال باشد، این اتفاق برای حسابهای شما رخ میدهد - پس آن را غیرفعال کنید تا این «ویژگی» خاموش شود.
اما این کار شماره تلفن شما را از حسابهایی که قبلا به آنها مرتبط شده است حذف نمیکند. برای آن، به صفحه اطلاعات شخصی حساب Google خود بروید، سپس به اطلاعات تماس (یا اطلاعات شخصی) > تلفن بروید و شماره را از هر حسابی که نمیخواهید به آن پیوند داده شود حذف کنید.
قابل توجه است، برخی از کاربران گزارش می دهند که همین مشکل حتی در GrapheneOS متمرکز بر حریم خصوصی نیز رخ می دهد، اگرچه احتمالا تنها در صورتی که خدمات Google Play را نصب کرده باشید. و برخی از کاربران همچنین گزارش میکنند که کلید تأیید خودکار دوباره روشن میشود، بنابراین موارد بالا ممکن است فقط یک اصلاح موقت باشد.
قابل درک است که کاربران اندروید از هیچ یک از اینها راضی نیستند، با نظراتی در Reddit از جمله "من خیلی از این کار خسته شدم"، "این ویژگی کاملا احمقانه است" و "باز هم اقدامات زشت توسط یک شرکت بزرگ."
بنابراین این یک تغییر محبوب نیست، اما اینکه آیا گوگل به اندازه کافی اهمیت می دهد که آن را به فرآیند انتخاب کردن به جای انصراف برگرداند، باید دید.
متن اصلی (انگلیسی)
Google sparks privacy outrage with new Android phone number default
Google has started linking phone numbers to every signed in account on Android devices, which could prove a major privacy problem.