گوگل بی سر و صدا شماره تلفن شما را به سایر حساب های اندروید مرتبط می کند
افزودن سیمکارت جدید به تلفن، آن را به همه حسابهای Google مرتبط میکند و هر حساب Google جدیدی که اضافه میکنید، همگی شماره تلفن شما را به ارث میبرند.
این تنظیم به طور پیش فرض از سپتامبر 2025 برقرار است.
تلفن های اندرویدی بیش از یک سال است که شماره تلفن سیم کارت خود را به هر حساب Google وارد شده در آن دستگاه متصل می کنند. اسناد پشتیبانی Google میگوید که شماره را بهطور خودکار در حین راهاندازی تأیید میکند و آن را به همه حسابهای تلفن، از جمله حسابهای کاری و ثانویه اضافه میکند. به گفته گوگل، تأیید ویژگی هایی مانند بازیابی حساب و پیام رسانی RCS را فعال می کند، اما این شرکت توضیح نمی دهد که چرا باید این شماره به هر حساب اضافه شود.
Android Authority متوجه شد که اسناد Google مورد بحث بین اوت و اکتبر 2025 اصلاح شده است تا بگوید راستیآزمایی بهطور پیشفرض فعال است، در حالی که یک گزارش تغییرات خدمات Google Play در تاریخ 8 سپتامبر 2025 تأیید شماره را بهصورت خودکار در هنگام راهاندازی فهرست میکند. با این حال، بسیاری از افراد تنها در حال حاضر، پس از دریافت ایمیلهای بدون درخواست از noreply-phone-verification@google.com برای اطلاع از تأیید شماره آنها، متوجه این موضوع شدهاند.
با توجه به صفحه پشتیبانی گوگل، این پیوند حساب ها و شماره های موجود و آینده را به طور یکسان پوشش می دهد. به عبارت دیگر، یک حساب Google که بعدا اضافه میشود، همه شمارههای تلفن را دریافت میکند، در حالی که تعویض سیمکارت، شماره جدید را در هر حساب قرار میدهد. Google و شرکت مخابراتی شما همچنین بهصورت دورهای آن شمارهها را مجددا تأیید میکنند، که ممکن است هزینههای شرکت مخابراتی را در پی داشته باشد، و تنظیم فقط از طریق خود تلفن قابل مدیریت است.
این وضعیت کمی ناخوشایند است، زیرا روشن کردن تأیید، اشتراکگذاری بهتر در Google را برای یکی از حسابهای واردشده به سیستم نیز فعال میکند. گوگل میگوید که از تماسهای ویدیویی، پیامها و اعلانها برای محتوای ارسالشده به شماره، مانند عکسها، پشتیبانی میکند. ورود به سیستم با شماره تلفن، یافتن دستگاه گمشده، خدمات موقعیت اضطراری و اشتراکگذاری سریع همگی به یک شماره تأیید شده بستگی دارند.
در اکتبر 2025، یک ماه پس از رسیدن تأیید خودکار، Google Sign in with Mobile Number را معرفی کرد، یک ابزار بازیابی اندروید که به طور خودکار حسابهای Google مرتبط با شماره تلفن را شناسایی میکند و به مالک اجازه میدهد با گذرواژه صفحه قفل دستگاه قبلی خود دوباره وارد شود. صفحات راهنمای حساب Google همچنین تنظیمات Better Ads & Services Google را توصیف میکند که از شماره تلفن در سراسر سرویسهای Google برای نمایش تبلیغات مرتبطتر استفاده میکند.
همان صفحه میگوید که هر شماره تأیید شده در دستگاه Android را میتوان به هر حساب Google که به آن وارد شدهاید اضافه کرد، اگرچه Google نگفته است که کدام تنظیمات تبلیغات برای شمارههایی که بهطور خودکار پیوست شدهاند اعمال میشود.
برای توقف پیوند در تلفن Android خود، تنظیمات > Google > همه سرویسها را باز کنید، سپس در بخش حریم خصوصی و امنیت، تأیید شماره تلفن را انتخاب کنید و تأیید شماره تلفن را بهطور خودکار خاموش کنید. برخی از تلفنها به جای آن، بخش Google خدمات و تنظیمات برگزیده Google را برچسبگذاری میکنند.
به خاطر داشته باشید که خاموش کردن آن به صورت گذشته اعمال نمی شود، به این معنی که اعدادی که قبلا پیوست شده اند باید به صورت دستی حذف شوند. میتوانید این کار را با رفتن به اطلاعات شخصی > تلفن در تنظیمات Google هر حساب انجام دهید.
Kaspersky میگوید غیرفعال کردن تأیید همچنین به معنای از دست دادن چتهای RCS در پیامهای Google است که مکالمات را به SMS بازمیگرداند. صفحات راهنمای Google's Messages نشان میدهد که RCS در تأیید شماره تلفن قبل از اتصال منتظر میماند. از آنجایی که پیامهای RCS رمزگذاریشده سرتاسر در ماه مه بین گوشیهای اندرویدی و آیفونها آغاز شد، این مبادله وزن بیشتری دارد. کسپرسکی اضافه میکند که شمارهای که تأیید صحت آن خاموش است، نمیتواند برای بازیابی سریع حساب استفاده شود.
گوگل می گوید اطلاعات شخصی از جمله شماره تلفن را به هیچ کس نمی فروشد. در ماه مه، همچنین به Android Authority اعلام کرد که در حال آزمایش خطمشی در مناطق منتخب است که به حسابهای Google جدید تنها 5 گیگابایت فضای ذخیرهسازی رایگان میدهد، مگر اینکه شماره تلفنی پیوند داده شده باشد، از 15 گیگابایت معمول.
متن اصلی (انگلیسی)
Google is quietly linking your phone number to other Android accounts
Adding a new SIM to your phone links it to all Google accounts, and any new Google accounts you add all inherit your phone number.