ChatGPT اکنون به شما امکان می دهد چت های خود را قفل کنید
این شرکت میگوید این ویژگی برای موقعیتهایی طراحی شده است که کاربران ممکن است در مورد چیزی شخصی صحبت کنند یا برای یک سورپرایز برنامهریزی کنند و میخواهند وقتی دستگاه خود را به دوستان یا خانواده میدهند تا در چت دیگری چیزی را به آنها نشان دهند، این مکالمات را خصوصی نگه دارند.
OpenAI روز سه شنبه اعلام کرد که کاربران از این پس می توانند مکالمات ChatGPT را قفل کنند تا زمانی که دیگران به صفحه نمایش یا دستگاه خود دسترسی داشته باشند، چت های حساس را خصوصی نگه دارند. کاربران می توانند چت های قفل شده خود را با یک پین چهار رقمی ایمن کنند یا از Face ID یا Touch ID در دستگاه های پشتیبانی شده استفاده کنند.
برخلاف چتهای موقت برنامه، که یک جلسه جداگانه ارائه میکند که در تاریخچه چت ظاهر نمیشود، کاربران میتوانند در هر زمانی به چتهای قفل شده بازگردند.
این شرکت میگوید این ویژگی برای موقعیتهایی طراحی شده است که کاربران ممکن است در مورد چیزی شخصی صحبت کنند یا برای یک سورپرایز برنامهریزی کنند و میخواهند وقتی دستگاه خود را به دوستان یا خانواده میدهند تا در چت دیگری چیزی را به آنها نشان دهند، این مکالمات را خصوصی نگه دارند.
اضافه شدن چت های قفل شده، لایه جدیدی از حریم خصوصی را به ChatGPT اضافه می کند، زیرا این برنامه به طور فزاینده ای برای مکالمات شخصی استفاده می شود. البته، در حالی که قفل کردن یک چت می تواند دسترسی را محدود کند، نگرانی در مورد نحوه ذخیره یا مدیریت اطلاعات حساس را برطرف نمی کند.
OpenAI خاطرنشان می کند که قفل کردن یک چت رمزگذاری سرتاسر یا یک مخزن رمزگذاری شده جداگانه ایجاد نمی کند، مدت زمان نگهداری چت را تغییر نمی دهد، اطلاعاتی را که ChatGPT قبل از قفل شدن چت به خاطر می آورد حذف نمی کند، یا تنظیمات «بهبود مدل برای همه» را تغییر نمی دهد.
هنگامی که کاربران یک چت را قفل می کنند، به بخش اختصاصی «چت های قفل شده» منتقل می شود، جایی که از تاریخچه چت معمولی، مکالمات پین شده و نتایج جستجوی چت جدا نگهداری می شود.
با فعال کردن حافظه، چتهای قفل شده حافظه جداگانهای دارد که در بین مکالمات داخل بخش مشترک است. پیامهای جدیدی که پس از قفل کردن چت ارسال میشوند میتوانند آن حافظه را بهروزرسانی کنند، اما حافظه معمولی را بهروزرسانی نکنید. این بدان معناست که اطلاعات جدید از چت های قفل شده به چت های معمولی درز نمی کند.
OpenAI می گوید که بازنشانی یک پین به طور دائم تمام چت های قفل شده، فایل ها و سایر محتوای محافظت شده توسط پین قبلی را حذف می کند.
علاوه بر این، گزینه Locked Chats برای چتهای موقت، چتهای بایگانیشده، چتهای گروهی، چتهای ایجاد شده از یک پیوند مشترک، چتهایی با وظایف برنامهریزیشده و چتهایی با ضبطشده جلسات در دسترس نیست.
چت های قفل شده برای کاربران در طرح های ChatGPT Free، Go، Plus، Pro، Business، Enterprise و Edu در دسترس خواهد بود. این شرکت خاطرنشان می کند که این ویژگی در ChatGPT برای Healthcare در دسترس نیست. این ویژگی از روز سه شنبه شروع به کار می کند، بنابراین ممکن است هنوز برای همه کاربران فعال نباشد.
وقتی از طریق پیوندهای موجود در مقالات ما خرید می کنید، ممکن است کمیسیون کمی کسب کنیم. این بر استقلال تحریریه ما تأثیر نمی گذارد.
عایشه گزارشگر اخبار مصرف کننده در TechCrunch است. قبل از پیوستن به این نشریه در سال 2021، او یک خبرنگار مخابراتی در MobileSyrup بود. عایشه دارای مدرک لیسانس ممتاز از دانشگاه تورنتو و مدرک کارشناسی ارشد روزنامه نگاری از دانشگاه وسترن است.
میتوانید با ارسال ایمیل به [email protected] یا از طریق پیام رمزگذاریشده در aisha_malik.01 در سیگنال، با عایشه تماس بگیرید یا آن را تأیید کنید.
One Pass بخرید، جلد دوم رایگان را در بوت کمپ نهایی سال TechCrunch با آوردن هم بنیانگذار یا شریک خود به صورت کتاب رایگان قبل از انقضای قرارداد BOGO دریافت کنید.
مردم از هوش مصنوعی استفاده می کنند تا تلویزیون های هوشمند خود را دوباره احمق کنند سارا پرز
همه در حال تماشای مستند الیزابت هلمز "شما می توانید همه چیز را ببینید" آنتونی ها هستند
آنتروپیک میگوید نیروی کارش کمتر جوان شده است و زمان بیشتری را در جلسات آنتونی ها میگذراند
کریستن کوروسک لوکاس روپک، ربکا بلان، مدیرعامل می گوید که Replit OpenAI را به طور پیش فرض نسبت به Anthropic تبدیل می کند.
مارک والبرگ میخواهد با یک باشگاه ورزشی مقرونبهصرفه، Connie Loizos، استارتآپهای با طول عمر بالا را بر عهده بگیرد.
هند آخرین کشوری است که فعالیت عامل هوش مصنوعی آدیتیا مهتا را گزارش کرده است
تسلا از رودستر اسپیس ایکس رونمایی کرد که با سبک شان اوکین پرواز و سقوط می کند.
متن اصلی (انگلیسی)
ChatGPT now lets you lock your chats
The company says the feature is designed for situations where users might be discussing something personal or planning a surprise and want to keep those conversations private when handing their device to friends or family to show them something in another chat.