پرش به محتوای اصلی

Google بی‌صدا شماره تلفن‌ها را بین حساب‌ها مرتبط می‌کند - خطرات حفظ حریم خصوصی و نحوه متوقف کردن آنها

اندروید آتوریتی۱۴۰۵ آبان ۱۲, سه‌شنبه، ساعت ۱۴:۰۰حدود 1 دقیقه مطالعه

یک عدد، حریم خصوصی صفر؟

اعتبار: Thanh Nguyen / Android Authority

همانطور که ممکن است از اخبار شنیده باشید، Google اکنون شماره تلفن شما را به همه حساب‌هایی که در دستگاه اندرویدی شما وارد شده‌اند، بدون اینکه از قبل به شما اطلاع داده باشد، پیوست می‌کند. این یک ویژگی جدید نیست - از زمان به‌روزرسانی خدمات Google Play در سپتامبر 2025 به‌طور پیش‌فرض فعال شده است، اما تنها اکنون است که کاربران متوجه آن شده‌اند.

یک کلمه سریع در مورد آنچه واقعا اتفاق می افتد: وقتی شماره تلفنی را به حساب Google اضافه می کنید، Google به طور خودکار آن شماره را به حساب های دیگر در همان دستگاه اضافه می کند. هدف گوگل احتمالا بهبود بازیابی حساب و تقویت اقدامات ضد سوء استفاده حساب ها است. با این حال، بحث در مورد این ویژگی من را بر آن داشت تا قبل از ارائه مراحلی برای بررسی مجدد امنیت حساب Google خود، حریم خصوصی و تهدیدات امنیتی را که ممکن است همراه با آن باشد، بررسی کنم.

خواندن متن کامل در اندروید آتوریتیبه زبان اصلی، در سایت ناشر باز می‌شود
متن اصلی (انگلیسی)

Google is silently linking phone numbers across accounts — the privacy risks and how to stop them

One number, zero privacy?

همه‌ی اخبار فناوری