Google Photos به زودی میتواند شروعی تازه با Ask Photos به شما بدهد
از گفتن همه چیز به Google Photos پشیمان هستید؟ این دکمه ممکن است کمک کند.
اعتبار: Adamya Sharma / Android Authority
TL; DR
Google Photos به زودی میتواند دکمه «حذف همه» را در فهرست به خاطر بسپارید.
این به شما امکان می دهد هر چیزی را که با ویژگی Ask Photos به اشتراک گذاشته اید را به سرعت حذف کنید.
اگر میخواهید از نو با فهرست به خاطر بسپارید یا دیگر نمیخواهید اطلاعات حساس را با Google Photos به اشتراک بگذارید، این میتواند مفید باشد.
Google Photos مدتی است که مجموعه ویژگی های Ask Photos را ارائه کرده است. این از Gemini برای قابلیتهای جستجوی قویتر، ویرایش مبتنی بر فوری و بسیاری ویژگیهای بیشتر استفاده میکند. یکی از ویژگیهای Ask Photos فهرست به خاطر سپردن است که اطلاعاتی را که با Google Photos به اشتراک میگذارید برای بهبود جستجوها و ویرایشها ذخیره میکند. اکنون، به نظر میرسد Google در حال آمادهسازی راهی است که به شما امکان میدهد تمام اطلاعات فهرست به خاطر بسپار را یکباره حذف کنید.
شما در حال خواندن یک داستان Authority Insights هستید. Authority Insights همه آخرین گزارشهای انحصاری، حذف برنامهها، نشتها و پوششهای فنی عمیق را از تیم Android Authority برای شما به ارمغان میآورد که در هیچ جای دیگری نخواهید یافت.
متن اصلی (انگلیسی)
Google Photos could soon give you a fresh start with Ask Photos
Regret telling Google Photos everything? This button might help.