هدف از ارسال مجدد در اینستاگرام چیست و چگونه این کار را انجام می دهید؟
این ساده ترین راه برای به اشتراک گذاشتن پست ها و حلقه هایی است که دوست دارید با همه دنبال کنندگان خود.
گوشه اینستاگرام خود را با یک ضربه انتخاب کنید.
اگر زمان زیادی را در اینستاگرام می گذرانید، احتمالا نماد کوچکی را که در زیر هر پست و حلقه شبیه به دو فلش منحنی است، دیده اید. بعد از قلب برای لایک ها و حباب نظرات، نماد سوم برای ارسال مجدد است. این یکی از سادهترین راهها برای به اشتراک گذاشتن محتوا از سایر سازندگان بدون کپی کردن آن در استوریهایتان یا ارسال آن در یک DM برای تک تک دوستانتان است.
برخلاف برخی راهحلهای اشتراکگذاری قدیمی، ارسال مجدد یک خط مستقیم به کسانی که پست اصلی را ارسال کرده است، نگه میدارد. این یک پیروزی برای سازندگان است زیرا آنها برای کار خود اعتبار دریافت می کنند و محتوای آنها ممکن است به مخاطبان بیشتری برسد. برای شما، بهترین بخش این است که میتوانید گوشهای از نمایه خود را با محتوایی که متعلق به خودتان نیست، مدیریت کنید. پستهای مجدد در فید دنبالکنندگان شما نشان داده میشوند و در برگه دوستان در Reels قرار میگیرند. آنها همچنین در برگه اختصاصی خود در نمایه شما انباشته می شوند تا به راحتی هر زمان که بخواهید مرور کنید.
بیایید به این موضوع بپردازیم که ارسال مجدد دقیقا چه کاری انجام می دهد، چگونه این ویژگی را روشن کنیم تا دیگران بتوانند محتوای شما را مجددا ارسال کنند و چگونه محتوا را گام به گام بازنشر کنیم. همچنین بسیار مهم است، ما همچنین یاد خواهیم گرفت که چگونه هر گونه ارسال مجدد تصادفی را لغو کنیم.
در اینستا، قابلیت ارسال مجدد به شما امکان میدهد یک پست عمومی را مجددا به اشتراک بگذارید یا از حساب دیگری مستقیما برای دنبال کنندگان خود به اشتراک بگذارید. همه این محتوای بازنشر شده در یک برگه اختصاصی در نمایه شما نشان داده می شود. می توانید با ضربه زدن بر روی عکس پروفایل خود و سپس روی نماد ارسال مجدد (دو فلش دایره ای) آن را بررسی کنید. برای هر نمایه ای که بازدید می کنید یکسان است.
ارسال مجدد دقیقا مشابه یک پست معمولی نیست زیرا این محتوای جدیدی نیست که شما ایجاد کرده اید. با این حال، محتوای عمومی موجود است که شما در حال تقویت آن هستید. همیشه به جای اینکه به گونهای نشان داده شود که گویی کار خودتان است، به خالق اصلی گره میخورد. به علاوه، برخلاف زمانی که آن را در استوری های خود قرار می دهید، این یکی برای بیش از 24 ساعت در دسترس خواهد بود. یکی از نکات مهمی که باید بدانید این است که فقط در صورتی می توانید محتوا را بازنشر کنید که سازنده اصلی آن را اجازه داده باشد. برعکس آن نیز معتبر است و شما باید اجازه ارسال مجدد مطالب خود را بدهید.
اما به لطف مکانی که دکمه repost قرار داده شده است، فشار دادن تصادفی آن بسیار آسان است و باعث ارسال مجدد ناخواسته می شود. اگر می خواهید هر یک از بازنشرهایی را که انجام داده اید حذف کنید، چند گزینه دارید. ابتدا به پست برگردید و به سادگی دوباره روی دکمه ارسال مجدد ضربه بزنید تا عمل لغو شود. همچنین میتوانید روی پست طولانی فشار دهید و از میان گزینههای موجود، گزینه Delete repost را انتخاب کنید. یا به ویدیو برگردید و روی حباب عکس نمایه خود ضربه بزنید و سپس Delete را انتخاب کنید.
برای یک عملیات پاکسازی جامع تر، می توانید قبل از مرور هر پستی که می خواهید حذف کنید، به نمایه > فعالیت شما > ارسال مجدد بروید و روی انتخاب در گوشه ضربه بزنید. وقتی کارتان تمام شد، فقط روی Delete در پایین ضربه بزنید. این روند در مرورگر تقریبا مشابه برنامه تلفن همراه است.
یک راه آسان برای کنترل اینکه آیا دیگران میتوانند محتوای شما را بازنشر کنند یا خیر وجود دارد. فقط باید به نمایه خود بروید، روی دکمه منو در بالا ضربه بزنید، سپس به اشتراک گذاری و استفاده مجدد بروید. در قسمت اجازه دادن به افراد برای اشتراکگذاری پستها و حلقههای شما، باید کلید را برای ارسال مجدد در پستها و حلقهها فعال کنید.
ارسال مجدد به خودی خود بسیار ساده تر از این است. به سادگی یک پست عمومی یا حلقه ای را که می خواهید به اشتراک بگذارید پیدا کنید و روی نماد ارسال مجدد با دو فلش منحنی ضربه بزنید. در صورت تمایل می توانید با استفاده از نماد حباب فکری که ظاهر می شود، یادداشت کوتاهی اضافه کنید. روی ذخیره ضربه بزنید و کارتان تمام شد. این یک راه خوب برای ذخیره مجموعه ای از حلقه ها و پست هایی است که از آن لذت می برید. فقط به یاد داشته باشید که پست ها برای همه دنبال کنندگان شما قابل مشاهده است.
متن اصلی (انگلیسی)
What is the purpose of reposting on Instagram and how do you do it?
It's the easiest way to share posts and reels you like with all of your followers.